Werkschoenen

Uw veiligheid en comfort op de werkvloer is van essentieel belang. En behalve geschikte kokskleding heeft u natuurlijk ook geschikte werkschoenen nodig. De verkeerde schoenen kunnen namelijk zorgen voor vervelende klachten, zoals eeltplekken en likdoorns. Daarbij moeten uw werkschoenen optimaal bestand zijn tegen vocht en vuil. Gelukkig kunt u ook voor uw werkschoenen bij de Kokswinkel terecht!

Assortiment werkschoenen

De Kokswinkel levert een uitgebreid assortiment aan comfortabele werkschoenen van diverse merken, waaronder Redbrick, Sanita, Maxguard en Safety Jogger. Of u nu op zoek bent naar klassieke of juist trendy werkschoenen, we bieden voor ieder wat wils. Zowel voor dames als voor heren is er een gevarieerd aanbod. Onze veiligheidsschoenen zijn leverbaar in veiligheidsklasse S2 en S3.

Werkschoenen online bestellen

Zowel particulieren als bedrijven profiteren bij ons altijd van de laagste prijsgarantie. Bovendien geniet u bij bestellingen vanaf €20 van een gratis verzending! Bestel uw werkschoenen voortaan dus gewoon online, op Kokswinkel.nl!