Nieuwsflitsen

 


December 2016

Goed Doel!                                                                                           

Nieuwe kokspakken voor het hele team! 

 

De 40-jarige Samantha Tax werkt bij NAS En Route
in Rotterdam en had een wens voor alle werknemers van de stichting:
nieuwe kokskleding.
Hebben we in samenwertking met RADIO538 geregeld!
Je kunt hier het filmpje bekijken

 

 

 

 

 


Maart 2015

Vanaf heden toegevoegd aan ons assortiment. Safety sneakers van het Duitse kwaliteits merk Maxguard. Fashion en de nieuwste veiligheidstechnologieën komen samen in de MAXGUARD sneakers. De gebruikte materialen en het design geven iedere MAXGUARD sneaker zijn eigen karakter. Dynamisch, sportief en veilig.


 


Maart 2015

De Kokswinkel is volop in beweging. Binnenkort wordt ons nieuwe model koksbuis gepresenteerd. Daarnaast hebben we ook weer een aantal nieuwe producten toegevoegd aan onze shop. Wat dacht u van onze manager schoen van Safety Jogger. Een S3 schoen die ook voor de schermen er goed uit ziet.

Safety Jogger manager

 


Oktober 2014

We hebben het assortiment van onze RedBrick werkschoenen weer uitgebreid. Onder andere hebben we de RedBrick Fly en de RedBrick Jumper toegevoegd. Stoere sneakers die betaalbaar zijn!


Februari 2014

We hebben onze messenlijn uitgebreid met messen van Diamant Sabatier
Deze messen zijn een feest om mee te werken. De INTEGRA messen van Diamant Sabatier voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De lemmeten zijn van hoogelegeerd X 45 Cr Mo V 15 (Chroom-Molybdeen-Vanadium) staal waardoor de messen lang scherp blijven. Kijk hier naar ons assortiment


November 2013

We hebben tot het eind van het jaar weer een leuke aktie. Bij orders van € 150,= Ex. BTW of meer ontvangt u gratis het Gastronomixs Culinaire Toolbook twv  € 29,95. 

Dit culinaire Toolbook bevat een uniek creatief stappenplan met verschillende creatieve tools. Onder andere worden 7 klassiekers aan de hand van een creatief stappenplan herbewerkt. Het is een "musthave" voor iedere professionele en gepassioneerde kok.


Gebruik hiervoor uw kortingscode: TOOLBOOK

Het boek wordt vervolgens automatisch aan uw bestelling toegevoegd.
Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2013

 


Juli 2013

Nu verkrijgbaar bij De Kokswinkel. Topkwaliteit T-Shirts. leverbaar in Zwart en Wit. Verrassend betaalbaar. Direct bekijken? Het kan HIER


Mei 2013

We hebben weer een aantal topproducten toegevoegd aan ons assortiment.

Kokskleding
Op veler verzoek hebben we een platte koksmuts laten ontwerpen. De Chefs Fashion flat cap is leverbaar in 2 uitvoeringen en kleuren. Klik hier voor meer informatie. Chefs-Fashion is uit voorraad leverbare, betaalbare kokskleding van topkwaliteit. 

Werkschoenen
Het bewijs dat veilig, stoer en mooi goed samen kan gaan bewijst het merk Too'l. Een goede reden om ze toe te voegen aan ons assortiment. Direct de veiligheidsschoenen van Too'l bekijken? Klik dan hier
 


Maart 2013

 

Afgelopen zondag (24 maart) was De Kokswinkel aanwezig als standhouder op de Culinairy Art Bazaar. Op deze kleinschalige, gezellige beurs hebben wij onze kokskleding en werkschoenen getoond aan de bezoekers. De koks waren enthousiast over onze kleding. Daarnaast waren ze positief verbaasd over de prijs/kwaliteit verhouding van de kokskleding. Leuke reacties, zijn we blij mee.

Op deze beurs is ook een veiling gehouden. De opbrengst hiervan kwam geheel ten goede van het KWF. Één van de veillingobjecten was een complete kledingset van Chefs-fashion inclusief werkschoenen.

Met de gehele veiling is een bedrag opgehaald van € 5000,= Een mooi resultaat.


Januari 2013

Komend schooljaar (schooljaar 2013/2014) mogen we de leerlingen van een ROC kleden met Chefs-Fashion kokskleding. Ook voor u maken we graag, geheel vrijblijvend, een offerte op maat. U kunt deze aanvragen bij onze salesmanager Edwin van Outersterp. Email: edwin@kokswinkel.nl of bellen kan ook. tel: 06-39303146 


December 2012

De spoelkeuken van restaurant Merwezicht in Gorinchem loopt er binnenkort ook tip-top bij. Voor de medewerkers is er gekozen voor de koksbuizen van Chefs-Fashion.


December 2012

Na 3 jaar intensief gebruik heeft een toprestaurant in Zwolle opnieuw voor de Chefs-Fashion kokskleding van De Kokswinkel gekozen. Uiteraard zijn we hier erg blij mee!

 


November 2012

Wist u dat u bij ons moederbedrijf De Culinaire Makelaar voordelig een kok in kan huren. De Culinaire Makelaar is NEN 4400-1 gecertificeerd. De koks van De Culinaire Makelaar hebben minimaal 10 jaar vakervaring op elk gewenst niveau. U kunt bij De Culinaire Makelaar al een kok inhuren vanaf 1 dag. Kijk voor meer informatie op www.deculinairemakelaar.nl


November 2012

De Kokswinkel zoekt affiliates!

Wellicht iets voor jou?  Kijk hier voor meer informatie


November 2012

We zijn dealer geworden van RedBrick werkschoenen. Deze werkschoenen zijn Trendy, Sportief, Modieus, Eigentijds, Betaalbaar en veilig. Prachtige heren- en dames modellen.

Klik hier om onze RedBrick collectie te bekijken.


Oktober 2012

De nieuwe dames Koksbuis van Chefs-Fashion is op tv gespot. Zie onderstaande link:

http://www.youtube.com/watch?v=CJG3Z34YLEA&list=UUSK0LXzv2GuIFizHf26-PLg&index=2&feature=plcp

Vanaf 8 minuut 41 kijken :-)


Oktober 2012

De bekende TV kok Robert Verweij (ondermeer van Life and Cooking) heeft gekozen voor de kokskleding van Chefs-Fashion. Steeds meer (top) koks kleden zich met de kokskleding van Chefs-Fashion. Betaalbare kwaliteits kokskleding, uit voorraad leverbaar.

Door op de bovenstaande foto te klikken kunt u direct de koksbuis premium Black (korte mouw) bekijken en/of bestellen.


Oktober 2012

De koksbrigade van de Nieuwe Buitensocieteit in Zwolle organiseert op 19 en 20 oktober een kookmarathon. Zowel binnen als buiten wordt De Nieuwe Buitensocieteit omgebouwd tot culinair bolwerk. De opbrengst van dit evenement komt ten bate van het Ronald McDonaldhuis te Zwolle. De Kokswinkel ondersteunt dit goede doel van harte.

Kookmarathon De Nieuwe Buitensocieteit


September 2012

Met trots hebben we ons nieuwe model Dames Koksbuis geintroduceerd. De koksbuis New Lady is leverbaar in wit en zwart. Dit unieke model heeft een sluiting in het midden met 3 zichtbare drukkers. De buizen zijn alleen te bestellen bij De Kokswinkel en uit voorraad leverbaar. Voor meer informatie klik hier 

 


September 2012

Vandaag is onze geheel vernieuwde site online gegaan. We hebben de look aangepast naar deze tijd en het is een stuk eenvoudiger geworden om een order te plaatsen.